• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Diskgolfbane på Borre i 2020

Av: Karlsen  |  Publisert: 12. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

I 2020 blir det gjennomført ett prøveprosjekt hvor det blir mulig å spille diskgolf (frisbeegolf) på de ni første hullene på Borre Golfbane

Borre Golfbane og Borre Golfklubb har sammen bestemt seg for å gjennomføre ett prøveprosjekt hvor det skal åpnes en diskgolfbane (frisbeegolfbane) av internasjonal klasse på de første ni hullene på golfbanen allerede fra sesongstart 2020. Prøveprosjektet vil vare til slutten av sommerferien, hvor det blir vurdert om det skal bli en permanent bane.

Prosjektet gjennomføres i samarbeid med Discgolfshop, ved Tommy Steingrimsen og Lykke Sandvik, som har solid kunnskap og erfaring fra diskgolf.

Diskgolf er en hurtig voksende sport både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og vi tror en diskgolfbane vil komplementere golfbanen og tennisanlegget, slik at vi får ett bredere sportslig tilbud, større sportslig aktivitet og enda bedre sosialt miljø.

Analyser av golfspill fra 2019 har vist at det er en stor uutnyttet kapasitet på golfbanen, så vi tror det er mulig å benytte denne kapasiteten på en positiv måte, uten at det i særlig grad påvirker golfmedlemmenes mulighet til å spille golf.

Klikk her for utfyllende informasjon om diskgolfprosjektet på Borre Golfbane sine hjemmesider 

Jon Karlsen er ansvarlig for å koordinere prosjektet, og kan gjerne kontaktes om noen har spørsmål eller kommentarer (jonkarlsengolf@icloud.com).

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her