• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Trening og kurs

Treningsfasiliteter

DRIVING RANGE
Driving Rangen er ca. 225m lang, og er åpen for alle. Baller kjøpes med bankkort i ballautomaten som står i bua midt på driving rangen. Der finnes det også utlånskøller. Trener du mye, lønner det seg å kjøpe ballkort med rabatterte priser i resepsjonen.

SVINGSTUDIO
Øverst på rangen er det ett svingstudio som er forbehold organisert undervisning. Her kan du i fred og ro booke privattimer for å utvikle din golf. 

PUTTINGGREEN
Ved klubbhuset ligger den store treningsgreenen. Greenen har ett unikt design med mange ulike platåer og hellninger, så det er glimrende for å trene på varierte putting- og nærspillsslag. Puttingreenen er åpen for alle, så den passer perfekt for de som ikke har spilt golf før, og bare vil ha en puttekonkurranse el. l. Det koster ikke noe å trene på greenen, og du kan låne utstyr i klubbhhuset.

TRENINGSGREEN BUNN AV RANGEN
Nederst på rangen er det en treningsgreen med to bunkere som er beregnet på nærspillsslag. Denne greenen er åpen for alle, og gratis å trene på. Køller kan du låne gratis i bua på driving rangen.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her