• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Turneringer

International Pairs 2021

Av: Mette Humphries  |  Publisert: 15. august 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 14. August 2021 arrangeres International Pairs på Borre

Lørdag 14. August arrangeres kvalifisering til International Pairs på Borre.

Har du husket å melde deg på !!
 

Kvalifiseringen til International Pairs i 2021 spilles som en parturnering med to spillere pr. lag.

Det er en (1) klasse og et lag kan bestå av to menn, to kvinner eller et mixed lag. Alle spillere uansett nivå kan delta, men maks handicap er 36 (dvs. at spillere med klubbhandicap spiller med 36 i handicap). Grunnet reise og arrangement under verdensfinalen kan ikke spillere under 18 år delta.

Spilleform:

Spilleformen er Four-ball (bestball). Spilleformen innebærer at to spillere danner side og spiller hver sin ball. Sidens beste resultat på hvert hull teller (regel 23). Det er samme spilleform i klubbkvalifisering som i Norges og verdensfinalen. Det er stableford poeng pr. hull som danner grunnlaget for lagets score i kvalifiseringen. Turneringen spilles med ¾ dels handicap.

Premier:

Vinnerlaget vil motta 2 stk reisegavekort à kr 1000,00 fra Nethole Travel/Golftraveller.

Det vil i tillegg bli trukket ut 3 stk reisegavekort à kr 1000,00 til tilfeldige lag uansett plassering.

Grunnet Covid 19 situasjonen er gavekortene gyldig fra 2022 og kan benyttes på alle reiser Nexthole Travel/Golftraveller tilbyr i det norske markedet eller som delbetaling til leie av feriehus som Nexthole Travel eier i hhv. Alicante, Marbella og Orlando, Florida.

Finalen:

Landsfinalen i International Pairs vil avholdes i September 2021.

Vinnerlaget i finalen vil kvalifisere ser til verdensfinalen som i 2021 skal avholdes i Portugal. Foreløpig dato er siste uken i oktober 2021, men dette kan endres som følge av Covid 19. I verdensfinalen vil alle kostnader til reise, opphold, spill og arrangementer være dekket for vinnerlaget.

Påmeldingsfristen er Tirsdag 10. august kl 1200.

Med vennlig hilsen
Turneringskomiteen
Mette Humphries

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her