• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

Mye nytt og spennende som skjer i 2020!

Av: Admin  |  Publisert: 27. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her er en oppdatering på noen av tingene som skjer på område vårt i 2020.

I 2020 skjer det mye positivt på banen og i området rundt.

På tunet bygges det leiligheter og Alexander Skytte skal servere god mat og drikke til alle besøkende i "det hvite hus". 

På banen er det bygget diskgolf på front og arbeidet med nærspillsområdet med 6 korte hull med kunstgress-greener nederst på driving rangen er påbegynt i dag.


Det er bestilt opp stolper til sikkerhetsnett som vil skille nærspillsområdet fra driving ranger. Nettet vil være 17 meter høyt og sikkre at ingen blir truffet av ballene hverken den ene eller andre veien. Stolpene til nettet blir montert i neste uke (uke 


I budsjettene som ble fremvist på årsmøtet er det innlagt noe dugnad fra medlemmene for å få nærspillsområdet ferdig.  Så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. 


 

Området vil være gratis å benytte for gjester og for våre medlemmer vil dette bli ett perfekt område til trening og lek! og for oss voksne!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her