• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

Medlemsundersøkelsen 2021 og annen informasjon!

Av: Marius Bugge  |  Publisert: 28. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Players 1st sin medlemsundersøkelse er (skal være) utsendt automatisk til alle medlemmer nå. Den er sendt i 3 puljer gjennom 2021.

Svarene på medlemsundersøkelsen som er lik for alle deltagende klubber nærmer seg slutten og svarene har kommet. (Håper det enda kommer noen til. )

Så langt er det sendt ut godt over 500 undersøkelser.  204 av medlemmene har svart. (40%)
Undersøkelsen er utsendt til alle medlemmer som var medlem og over 19 år pr 01.01.21

Nye medlemmer etter dette skal ha fått en egen undersøkelse.

Undersøkelsen spør om alt fra bane, drift, vedlikehold, proshop, mat, turnering, ledelse, inkludering og mye annet. Svarene gir oss mange pekepinner på hva klubben må jobbe bedre med.  Det er ikke alt vi kan ta tak i, men ett sted må vi begynne. 

Spesielt et tema skiller seg ut for oss. Vi som klubbstyret må bare erkjenne at medlemsveksten i 2021 er og har vært over all forventing. pr i dag mandag 27.09.21 har vi 198 nye medlemmer, noe som tilsvarer en økning i medlemsmassen på hele 30,81%. Dette var vi dessverre ikke forberedt på!

Vi som klubbstyret må jobbe med en plan for å inkludere de nye kjærkomne medlemmene inn det flotte sosiale nettverket vi har i Borre golfklubb. Vi som medlemmer må jobbe med imøtekommelse og forståelse ovenfor de som er nye. Alle vi som har spilt golf i mange år kjenner til regler, kutyme og generelle kjøreregler på en golfbane, dette er erfaring som kommer med tiden og som vi ikke kan forvente at våre nye medlemmer skal kunne lære seg i løpet 3 uker hos oss. 

MEN - hvordan skal vi oppnå vårt mål om å bli bedre. Hva ønsker medlemmene konkret. (Dette gir ikke undersøkelsen gode svar på) Dette gjelder både nye og gamle. Regel-kvelder, sosiale turneringer, kanskje egne turneringer kun for nybegynnere.  Hva ønsker du deg? Dersom du har konkrete forslag og ønsker, send de gjerne direkte til Marius Bugge, så lover jeg at vi som klubbstyret skal jobbe videre med dette i løpet av vinteren og kanskje forhåpentligvis stille bedre til start neste år! De som sender mail til undertegnede vil ikke bli anonymisert før forslagene blir tatt med inn i styret.  Videre kommunikasjon vil kun skje mellom undertegnede og deg som kommer med forslag. 

Husk at alle medlemmene kan og burde melde seg inn i facebook gruppen "Borre golfklubb-medlemmer"
På facebook siden kan dere spørre alt,  om noen vil spille en runde eller trenger en gå sammen med,  eller legge ut noen bilder fra dagens runde eller kanskje du har ett regel spørsmål kan du lurer på? Mulighetene er uendelige! Det kommer også ofte invitasjoner til sosiale happenings eller turnering på denne siden. Både dame, herre, senior, turnering og junior gruppene er tilstede her. og selvfølgelig oss i styret. 

Husk at alle viktige meldinger fra klubb og bane drift vil hovedsaklig bli lagt ut på våre hjemmesider. Du kan selv melde deg inn på nyhetsbrevene, så vil dere få en mail når noe nytt blir lagt ut her. Du velger selv hvilken informasjon du får påminnelser om. Er du ikke registrert, kan du gjøre det ved å følge denne linken: Nyhetsbrev
 

Helt til slutt... dersom du ikke har svart eller ikke fått undersøkelsen men veldig gjerne vil svare.. da kan du benytte denne linken. Alle svar som kommer velger avsender selv om skal anonyme eller ikke. (Vi ber om at de som allerede har svart, ikke gjør dette på nytt) 

Link til undersøkelse: TRYKK HER

Norge har åpnet igjen og vi kan allerede begynne å glede oss til en helt normal golf-hverdag igjen. ingen restriksjoner, ingen metere som må overholdes eller flagg som ikke kan røres.

Håper alle medlemmene får en fin høst og spilt så mye golf som mulig i tiden fremover! husk avslutnings-turneringen 9 okt. påmeldingen gjøres vi denne linken eller i golfbox. Etter turneringen håper vi mange av medlemmene blir igjen i teltet for en matbit og ett hyggelig lag! Håper mange av årets nykommere melder seg på! Spilleformen er scramble (lag-spill hvor alle slår hver sin ball, også spiller alle videre fra den beste ballen!)

Marius
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her