• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

KLUBBMESTERSKAP I PUTTING

Av:   |  Publisert: 25. juli 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 12. August arrangeres åpent mesterskap i putting på Borre GK. Vi starter klokka 14 og legger opp til å holde på ca. 3 timer. Turneringen er åpen for spillere utenom Borre GK!

Vi kårer èn åpen mester men kårer også klubbmester dame og klubbmester herre.

Vi legger opp en 18 hull puttebane på de to treningsgreenene og kjører i hvert fall 36 hull slagturnering. Om vi gjør det om til 54 hull (eventuelt etter en cut) annonseres senere. Det kommer an på hvor mange påmeldte det blir. Vi ser også an om vi kjører to runder på samme bane eller om vi rekker å endre litt på den mellom rundene. Hullene og banen settes rett før turneringen så de to treningsgreenene vil være stengt en times tid rett før start.

Med start klokka 14 er det rom for de som MÅ spille en runde golf. Det er bare å stå opp tidlig, så rekker dere 18 hull på banen OG puttemesterskapet, til og med en lunsj i mellom.

Turneringen ligger i Golfbox med navn «Klubbmesterskap i putting» og er åpen for påmelding fram til torsdag 10. klokka 18:00. Startkontigent er Kr. 50,- og det blir premieutdelig etter turneringen.



 

Dette blir gøy og spennede så meld dere på nå. Det blir sol men en bitteliten bris, så det ikke blir altfor varmt.

Oppdatering 3. August: Linket opp spesielle regler for puttekonkurranser. Se helt nederst.

 

Hilsen turneringskomitèen, som i dette tilfellet består av;

Tor Erik Berg (birdietorerik@gmail.com)

Lars Ottem (birdielars@gmail.com)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her