• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

Informasjon om siste utsendte faktura.

Av: Marius Bugge  |  Publisert: 12. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi får mange spørsmål.. her finner du svaret på noen av de.

Faktura med medlemskontigenten ble sendt ut til alle medlemmene i går kveld (Onsdag 11.mars.)

Denne fakturaen sendes kun 1 gang pr år, rett etter at årsmøtet har besluttet årets medlemskontigent, altså hva det skal koste medlemmene å være medlem i nettopp Borre Golfklubb.

Denne gjelder ditt personlige medlemskap i idrettsklubben Borre Golfklubb. Denne må IKKE forveksles med de betalingene dere ellers gjør hver eneste mnd på avtalegiro. 

* Faktura sendt ut i går fra klubben,pålydende 800kr for voksne, 500 for junior og 300kr for knøtter er for medlemskapet i idrettslaget. Det er disse pengene klubben driftes av. Kurs, Turneringer, treninger og alt som har med det sportslige å gjøre.  også inkludert alle avgifter til f.eks NGF til dekning av bl.a. Norsk Golf som dere får hjem i posten flere ganger pr år.

* De månedlige fakturaene er for spilleretten din på Borre Golfbane og benyttes til å drifte banen, klippe gress og gi lønn til banemannskap f.eks

Det er ett nytt konto nummer på fakturaen, så sørg derfor å lese faktura før dere betaler den, slik at dere ikke betaler til feil motager.  Husk også å benytte KID som er oppført.

Om alle klarer dette, sparer klubben mange tusen kr på utgifter vi får når regnskapsfører må sitte å finne ut av hvem som egentlig har betalt og ikke. Ved bruk av KID går dette automatisk og vi slipper å benytte regnskapsfører til akkurat dette. Da kan vi jo heller ha det litt mer morro under sesongen, kjøpe inn noe fint til tunet eller andre ting.

Det er også 15 av våre medlemmer som ikke har registrert sin epost adresse i medlemsregisteret, disse 15 vil få faktura i posten. Dette også er noe som koster en del kroner. Derfor fint om dere 15 som får faktura i posten tar kontakt, slik at vi kan registrere deres epost adresser også. 

Faktura kommer fra epost adressen: 

mail@eaccounting.vismaonline.com

legg derfor denne adressen til i godkjente motagere, da vil den ikke havne i spøøelpost eller spamfilteret ditt.


Er det spørsmål knyttet til fakturaen, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi svarer deg så raskt vi kan.

Styret
Borre golfklubb
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her