• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

God Jul og godt nytt år!

Av: Marius Bugge  |  Publisert: 20. desember 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Styret, sammen med baneselskapet ønsker alle en trygg og god jul!

Ett spesielt år går mot slutten. Det har vært ett hektisk år, men mange variabler vi ikke forutså. Det har skjedd mye positivt i området rundt banen og på tunet.

- Byggetrinnene har kommet langt og det er blitt veldig pent i området rundt byggene. Dette vil bli enda finere når de er ferdige med alt. 
- Vi har en dugnadsgjeng som møtes hver mandag og onsdag, de har utbedret tunet, gruset veier og ryddet skog. Utbedret sikkerheten på hull 14 og mye mer.  Så en stor takk for innsatsen som er lagt ned til alle dere.
- Nærspillsområdet ble ferdigstilt i september som planlagt. Det gjenstår mye for å få området til å bli så attraktivt som vi ønsker, men dette er en prosess vi må bruke tid på. Søke om midler og bidra med dugnad. Slutt-resultatet håper vi vil gjøre at mange nye prøver seg på golf og at medlemmene kan benytte området til egen trening.

En annen glad nyhet er at klubben har i desember mottatt melding om at vi vil motta inntil 300 000kr i tilskudd fra spillemidlene til videreutvikling av nærspillsområdet.  Dette betyr at vi også i årene fremover kan utbedre og utvikle dette området slik at det blir enda mer attraktivt for alle våre medlemmer, elevene ved Granly og alle andre som ønsker å prøve seg i golfsporten. Så ta med en venn!

Området er et gratis tilbud for alle som ønsker å prøve golf i en litt større skala enn bare på putting og driving range.Med dette ønsker både klubbstyret og banestyre alle våre medlemmer  - en riktig god og trygg jul og ett godt nytt (og forhåpentligvis ett mer normalt) nytt år!  
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her