• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Borre Golfklubb

Full stans av all type idrettslig aktivtiet!

Av: Marius Bugge  |  Publisert: 12. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nye retningslinjer er publisert og er gjeldene for absolutt hele Norge fra og med Torsdag 12.03.20 klokken 1800!

Pga korona viruset

Som mange trolig har fått med seg så er det besluttet av myndighetene at all idrettsaktivitet skal opphøre og avlyses dersom det er planlagt.  Dette vil ikke påvirke oss i stor grad riktig enda, men planlagte treninger med Karin f.eks og andre arragement som er planlagt i regi av klubben vil bli avlyst inntil videre.

Dette er i første omgang gjeldene fra i dag Torsdag 12.03.20 klokken 18:00 til og med 26.mars

Myndighetene ber alle personer som å søke informasjon der det foreligger. Dersom du har spørsmål ang dette tema så henvises du videre til www.FHI.no og www.horten.kommune.no

Styret vil fortløpende underveis ta i betraktning om det er andre tiltak klubben må gjøre for å bidra til hindre smitte lokalt. Dette kan være flere avslysninger av trenginger og eller VTG kurs f.eks. 


Ellers håper vi alle våre medlemmer er friske og raske og dette går over lenge før vi har tenkt til å begynne å svinge køllene ute på banen!

Styret
Borre golfklubb
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her