Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Banen

NYE PRO TIL BORRE

Publisert: 31. mars 2016  av Per Håkon Eikeberg

Vi har fått nye proer til årets sesong.

Pressemelding


DARREN WEBSTER CLARKE ACADEMY OG KARIN SJÖDIN TIL BORRE GOLFBANE


Darren Webster-Clarke vil etablere sitt akademi på Borre Golfbane fra 2016, og med seg har han tidligere LPGA Tour-spiller Karin Sjödin.

Karin Sjödin kommer fra Gøteborg, og har frem til 2015 spilt 10 år på LPGA-Touren bl.a. sammen med Suzann Pettersen. Karin har vært en av verdens fremste ball-strikere, og hadde flest greentreff på LPGA-Touren både i 2011 og 2012, og har også vunnet driving distance-statistikken på samme Tour. Hun vil kombinere jobben som trener på Borre Golfbane med studier i Gøteborg.


«Jeg elsker golf og er veldig glad i Norge. Jeg ser frem til å komme til Borre for å være med på å bygge opp den sportslige aktiviteten i klubben», sier Karin Sjödin


Darren er i dag Coach på Team Norways proffteam, og har 15 års erfaring som coach for profesjonelle spillere på høyeste nivå. Darren har også lang erfaring med å undervise og utvikle klubbspillere.


«Borre Golfbane har veldig bra fasiliteter for undervisning, og det er en unik mulighet å få jobbe sammen med Karin som har vært blant verdens beste spillere i mange år», sier Darren Webster-Clarke
Karin vil ha ansvaret for en styrket satsning på treningsaktiviteter for klubbmedlemmer i alle aldre, samt at hun skal rekruttere nye spillere til klubben via nybegynnerkurs.


Darren vil være tilgjengelig for privatundervisning på Borre 2-3 dager i måneden, og sammen med Karin vil de også utvikle unike undervisningskonsepter både for klubbens medlemmer og andre.

Hvis du vil bli undervist av Norges mest erfarne trener, eller ha spilleleksjon med en LPGA Tour-spiller så er det Borre Golfbane som blir stedet i 2016.