• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Spillerett 2024 - Oppdeling av faktura

Av: Per Håkon Eikeberg  |  Publisert: 18. januar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Faktura for spilleretten ble sendt ut i starten av januar. De av dere som ønsker å dele den opp må kontakte Nordkred direkte. Kontakt info, telefon nr og epost adresse står på tilsendt faktura.

Spillerett Borre golfbane

Merk! Du kan nå velge å betale denne fakturaen i månedlige avdrag ut inneværende år.

Ta kontakt med vår faktureringspartner NorKred AS i god tid før forfall på denne fakturaen på epost lillian@norkred.no eller tlf 48 84 71 71 så vil det bli aktivert. Denne fakturaen vil da bli kreditert og det utstedes nye månedlige fakturaer. Hvis denne fakturaen er mottatt som eFaktura eller avtalegirotrekk sletter du bare oppdraget i din nettbank.

Vær oppmerksom på at klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet, uavhengig av om det faktureres årlig eller månedlig. Med bakgrunn i utvidet kredittid og mer administrasjon for klubben vil det for hver månedsfaktura påløpe et fakturagebyr på kr 35,00.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her