• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Sør-Østlandstour på Borre

Av:   |  Publisert: 16. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 23. juni går Øst-landstour her på Borre. Dette er en regions turnering for alle spillere med 36 eller lavere hcp. MELD DEG PÅ!!!


Sør-Østlandstour 2018

Sør-Østlandstour er en ny turneringsserie for alle klubbgolfere i vår region. Turneringene går over en dag og det spilles med handicap i forskjellige klasser.

Målet med turneringsserien er å skape sosiale og hyggelige turneringer for vanlige klubbgolfere, samt å skape relasjoner og vennskap på tvers av klubbene.

Det etableres en Order of Merit (OoM) i hver klasse som danner grunnlag for kvalifisering til finalehelg på Kragerø Resort i september.

Premiering i hver klasse og egen premie til beste klubb i hver turnering.

I tillegg premieres det for beste bruttoscore. Det settes opp en egen brutto-rangering etter hver turnering som danner grunnlag for kvalifisering til Garmin Norgescup og NM. Se for øvrig turneringsbestemmelser og regelkort (lokale regler etc.) for Sør-Østlandstour. Ta med din egen kopi av regelkortet sammen med regelboken når du skal spille. 

Denne klubbturneringen bør du ikke gå glipp av!

Klasseinndeling:

Damer A:              +8 – 17,9

Damer B:              18 – 36

Herrer A:              +8 – 17,9

Herrer B:               18 – 36

 

Startavgift kr. 500,- og det betales ingen greenfee.

Maks. antall deltakere: 120

Følg Sør-Østlandstour på Facebook.

 

FOR PÅMELDING:
https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/1566894/info
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her