• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Seniorer i Borre golfklubb

Av: Per Håkon Eikeberg  |  Publisert: 23. juni 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Som noen kjenner til, men ikke sikkert alle, har vi et seniorlag som deltar i Lagserien til Norsk Senior golf

Vi er få spillere i dag og ønsker oss flere medspillere.
Det hadde vært moro å få til et senior miljø som har som ønske å  konkurrere med de øvrige lagene i vår krets. Får vi med mange nok, kunne det blitt to lag i to forskjellige divisjoner eventuelt.


Du kan delta fra og med det året du fyller 50 år. Det koster kr 835.- i året for å være medlem som gir deg hyggelige hverdagspriser på mer enn 80 baner i Norge.

Det arrangeres en rekke turneringer i sesongen som kvalifiserer til å representere Norge i landskamper, uoffisielt NM i netto, og uoffisielt NM lag.

Vi ønsker nå og melde på et lag i NSG Lagmesterskap 2020 som arrangeres helgen 15-16 august. Hvilken bane vi i så fall skal spille på blir bestemt senere. Vi starter i 3 divisjon, da vi er nye i denne turneringen.

Vi må bekrefte at vi ønsker å delta innen 1. juli, kl. 18.00, så dersom du er interessert i år være med, gi beskjed til Erik Børresen og meld deg inn i NSG. https://seniorgolf.no/innmelding/

Blir vi mange nok, så kjører vi en kvalifisering internt, for å ta ut et lag som består av 5 spillere, herav 1 reserve.

Jeg håper mange nye har lyst til å bli med, for å skape et aktivt senior miljø på Borre.

Erik Børresen
Seniorkontakt Borre Golfklubb
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her