• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Ny eier av Semb Hovedgård

Av: Per Håkon Eikeberg  |  Publisert: 12. januar 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå er det avklart hvem som er ny eier av Semb Hovedgård.

Salget er gjennomført og alt er avklart.
Borre Golfbane har fått en ny leieavtale på 30 år, som for de som har vært i tvil; det vil bli fin golf så lenge vi ønsker å spille!


Her er en kort melding fra ny eier til bruker av Borre golfbane.

Familien min og jeg planlegger å tilbringe en betydelig del av tiden vår på Semb, for å nyte naturen, gå tur i skogen og spille golf. På grunn av min omfattende internasjonale virksomhet og reiser vil jeg fortsatt bo i Østerrike også. Vi skal flytte noen hester fra Østerrike til Semb, hvor vi planlegger å ytterligere oppgradere fasilitetene for hestene inkludert stallen, og vi har til hensikt å forbedre området for dressur og hopp for våre og andre hester. Vi ønsker å bygge videre på Maritas gode kunnskap om trening av hester og ønsker å utvide mulighetene hennes for kvalitetstrening for kundene sine.


Vi ser også på å pusse opp og oppgradere hovedhuset litt, slik at vi kan nyte gården, omtrent på samme måte som forrige eier gjorde. Einar får også anledning til å bygge egen bolig på en tomt, på vestsiden av Borrevannet, da han heldigvis skal fortsette å eie og drifte Borre Golfbane, og vi er glade for at han kommer i nærheten av dette. Vi planlegger å utbedre noen av boenhetene raskt, slik at vi kan finne god kost og kost til dagens og fremtidige ansatte.

Generelt vil vi oppgradere alle fasilitetene over tid, slik at alle bygg får et forbedret image og funksjon, og at golf og tennis kan bygge ut med kvalitet og forbedrede fasiliteter. Dette vil forhåpentligvis bli ønsket velkommen av alle de som har et spesielt rom i hjertet for Semb, golf, tennis og hester.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her