• Borre Golfklubb
   Semb Hovedgård
   3186 Horten

   Klubben416 27 000

Bane

NÅ SKAL APP FOR ANDROID VÆRE OPPE OGSÅ

Av: Per Håkon Eikeberg  |  Publisert: 5. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Beklageligvis har de hatt problemer med å å få den opp og ut for Android telefoner, men nå fungerer det.

.EAGL leverer teknologi og mobilapp som gjør golfbilene våre nøkkelløse, og dermed forenkler både administrasjon hos klubben, samt gjør det enklere for dere å booke golfbil via app.
Det er også mulig å bare skanne en QR koden på bilen på stedet, og kjøre av sted. Betaling skjer via appen.
Borre golfklubb er én av et ti-talls klubber som installerer denne tjenesten i år, noe som gjør at du som golfer kan bruke appen på flere golfbaner.

Du kan laste ned appen ved å søke opp EAGL i appstore eller google play, eller laste den ned her:  www.eagl.app/golferDet er enkelt å ta i bruk tjenesten, og for å komme i gang kan dere følge disse enkle stegene:
 1. Last ned appen
 2. Registrer deg
 3. Legg inn ønsker betalingsmåte.
 4. Velg klubb fra kartet i appen og forhåndsbook en bil, eller finn din nærmeste golfbil, scan QR koden på bilen og kjør i vei.
 5. Betaling gjøres i appen når du er ferdig.
 6. Pass på å book bil med tidspunkt før din starttid, så du rekker å hente ut bil å komme deg til tee 1 til din angitte starttid. Bilen åpnes på ditt booking tidspunkt (ikke før).
For å være hyggelig med dine medgolfere, setter vi pris på om du setter bilen til lading om det er mulig når du er ferdig med runden. Slik sikrer vi at alle alltid har fulladet golfbil tilgjengelig for leie når de måtte ønske.”
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her