• Borre Golfklubb
   Semb Hovedgård
   3186 Horten

   Klubben416 27 000

Bane

Hvorfor stenges banen - del 2.

Av: Per Håkon Eikeberg  |  Publisert: 6. oktober 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi har fått tak i en artikkel som kommer i neste utgave av Gressforum.

OM NGA

Norwegian Greenkeepers Association (NGA) er en interesseforening for dem som arbeider på golfbaner, andre idrettsanlegg , parker eller andre flater med gressmatter.

NGA ble stiftet i mars 1988 og har i 30 år bidratt til å utvikle og spre kunnskap om gress til sportsanlegg. Organisasjonen er en interesseforening der alle kan bli medlem, men de fleste medlemmene arbeider profesjonelt på golf- eller fotballanlegg.

NGA utgir bladet Gressforum og arrangerer hvert år en ukes Gresskurs. Dette kurset samler ca et hundre deltakere og tilbyr seminarer som dekker alle emner innenfor anlegg og skjøtsel av gress. På dette kurset er det også lett å bli kjent med andre som har interesse sportsgress. Og gode kolleger er verdifulle for det er vanskelig å lage gode spilleflater i et land med mye vinter og tøft klima.  

I løpet av sesongen er det ERFA-treff  & seminar der medlemmer treffes lokalt for å utveksle erfaringer og høre om på nyheter fra firmamedlemmene i NGA.

Ta kontakt for mer informasjon. 

 • NGA er landets eneste interesseforening for golfbaneansatte. De fleste banene i landet er representert i foreningen
 • NGA er landsdekkende
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her