• Borre Golfklubb
      Semb Hovedgård
      3186 Horten

      Klubben416 27 000

Bane

Golf- og tennistilbud for nye Juniorer

Av: Frank Tømmervik  |  Publisert: 21. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Borre Golfbane og Tennisanlegg ønsker ungdommer hjertelig velkomne til treninger hver tirsdag hvor de kan teste både golf og tennis!

Borre Golfbane og Tennisanlegg ønsker alle ungdommer mellom 10-18 år i Horten kommune og omegn hjertelig velkomne til trening hos oss. Her kan ungdommen prøve golf og tennis, sammen med profesjonelle trenere, hver tirsdag frem til sommerferien.

Oppstart er tirsdag 4. mai kl. 16:00 og varer i 1 time. Her blir det mulig å prøve begge idretter under ledelse fra profesjonelle trenere. Utstyr til både tennis og golf kan lånes og blir selvfølgelig desinfisert for å ivareta smittevern. Tilbudet er gratis hvis en møter en gang, men om en ønsker faste treninger, koster dette kun kr. 600,- og inkluderer også første års medlemskap i klubben. 

Etter en lang og utfordrende koronatid er det viktig at ungdom kan komme seg ut, både for å være aktive og for å møte andre likesinnede. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp på tunet smiley

Vi har 2 meget erfarne trenere som kan veilede ungdommen
Peter Lønn er tennistrener med en lang merittliste som trener fra bla. Sverige, USA og Norge, og har vunnet NM gull 5 ganger.
Frank Tømmervik er PGA utdannet golftrener og har spilt på PGA Canadian tour, samt bla. vunnet NM for senior i 2020.

For mer info ta kontakt med: Frank Tømmervik PGA Professional Tel 905 64 543 e-post golf.frank@gmail.com
eller Peter Lønn Tennis Coach Tel 48 26 34 69 e-post peterlonn021@gmail.com
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her