• Borre Golfklubb
   Semb Hovedgård
   3186 Horten

   Klubben416 27 000

Medlemskap

Årets nyhet for nye golfere

Nytt år, nye muligheter!

2020 ble et annerledesår som ingen kunne forutsett, men for golfen ble det et strålende år! Allerede i juli meldte Norges golfforbund om over 16 000 nye golfmedlemmer så langt i sesongen. Mange har kjent på trengselen etter å komme seg ut, og golf er en fantastisk unnskyldning for å krysse dørstokkmila. Fordi golf spilles utendørs i grupper på fire og fire, var det nemlig veldig få tilpasninger som skulle til for at vi kunne spille trygt.

Mange av oss er nok inneforstått med at også en vesentlig del av 2021 vil forløpe med strenge restriksjoner og mye hjemmekontor - derfor vil vi gi deg en unnskyldning til å komme deg ut og spille golf! Medlemstallene er ventet å stige også i år, så derfor ønsker vi alle nye golfere velkomne med et ekstra godt tilbud:
 

Kr. 2990,- for hele sesongen yes

Alle som tar VTG-kurs (veien til golf) denne sesongen får kursavgift, klubbavgift, full spillerett på Borre, en trening med instruktør i uken og fri bruk av baller på rangen - alt dette for kun kr. 2990,-

Fyll ut skjema under eller ta kontakt med oss direkte for mer informasjon. Velkommen til Borre Golfklubb laugh
 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Borre Golfklubb som hjemmeklubb?
  Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
 • Viktig: Den som ikke senest 31. desember pr. post, e-post eller utmeldingskjema på hjemmesidene har sendt skriftlig søknad om utmelding av klubben eller søknad om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent/årsavgift som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter og avgifter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her