Herregruppa

Om Herregruppa og Herredager 2020

Egil Myhre Tlf:93068517, John Lunde Tlf:41570206, Runar Moen Tlf:93215609 og Per Ole Solum Tlf:48036779
har hovedansvaret for herredagene på Borre golfklubb i 2019.

Spilleform
Målet til herregruppa er å kunne møtes til vennskapelig konkurranse på golfbanen. Normalt spilles konkurransen i 2 klasser avhengig av hvilket handicap man har. I klasse A spilles det maksimum score , maks. antall slag da er par + 4 slag + 1. I klasse B spilles det Stableford. Klasse A er for spillere med handicap 0 – 15 og klasse B er for spillere med handicap 15,1 og høyere. Spillere med klubbhandicap spiller herredager til handicap 36,0, men kan justeres ned på sitt klubbhandicap etter vanlige prinsipper. For alle som er nye med golf, anbefaler vi dere å delta i våre turneringer og klubbaktiviteter.

Spilledag og utslagssteder
ONSDAG er herredag. Det blir påmelding i golfbox med påmeldingsfrist kl.12.00 tirsdag før turnering. Det oppfordres til å melde seg på i golfbox, det er ingen garanti at man får delta ved direkte oppmøte på turneringsdagen. Første utgang på herredager er kl.15.30.
På herredagene spiller kl.A fra utslagssted 58, Kl.B kan velge mellom utslagssted 58 og 54.

Premiering
1/3 dels premiering, premieutdeling for vårsesongen på herredag 1juli. Premieutdeling for høstsesongen på herredag 7 oktober.
Det blir i tillegg en fin premie til den spilleren som har samlet flest poeng på 6 herredag runder i løpet av sesongen.

Klubbdager
I år blir det kun 4 klubbdager. Klubbdagene er ett samarbeid med Damegruppa.
Her blir det 9 hulls shotgunturnering, varierende spilleformer og sosialt samvær etter turneringene.

STARTAVGIFT KR 100,- BETALES VIA VIPPS ELLER KONTANT.

Husk at golf er en gentlemanssport!