Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Herrer

Om herregruppa

Om herregruppa og herredager 2018

Børre Hofsøy: 901 73 938, renhol2@online.no       
Roy Solberg: 922 42 883, ro-solb2@online.no
har hovedansvaret for herredagene på Borre golfklubb i 2018. Komiteen har noen gode hjelpere på plass, men det er plass til flere. Spesielt de som kan Golfbox fra før, mye eller lite, eller de som har lyst til å sette seg inn i programmet er velkommen. Ta kontakt.
 
Spilleform
Målet til herregruppa er å kunne møtes til vennskapelig konkurranse på golfbanen. Normalt spilles konkurransen 2 klasser avhengig av hvilket handicap man har. I klasse 1 spilles det slaggolf, maks. antall slag da er par + 4 slag + 1 til hvis man når maks. grensen. I klasse 2 spilles det Stableford. Klasse 1 er for spillere med handicap 0 – 15,0, og klasse 2 er for spillere med handicap 15,1 og høyere. Spillere med klubbhandicap spiller herredager til handicap 36,0, men kan justeres ned på sitt klubbhandicap etter vanlige prinsipper. For alle som er nye med golf, anbefaler vi dere å delta i våre turneringer og klubbaktiviteter.
Det vil også være fellesturneringer hvor man spiller lag, blant annet Texas Scramble.
 
Spilledag og utslagssteder
ONSDAG er herredag, men vi tillater andre muligheter også. Det blir satt opp felles starttid på ettermiddagen på onsdagene. Vi ønsker primært at flest mulig spiller på disse tidene, men har forståelse for at det ikke passer alle.
Da har vi åpnet for at det kan spilles tirsdag, onsdag og torsdag i tillegg. 
På herredagene er det valgfritt utslagssted om ikke annet er spesifikt nevnt.
Vi oppfordrer dog spillerne å spille fra sitt normalt foretrukne utslagssted.
 
Alternativ til onsdager
Vi er opptatt av flest mulig skal spille herredagene våre. Derfor er det flere valgmuligheter når det gjelder spill.
  1. Du spiller onsdager ettermiddagen hvor det blir satt opp tid.
  2. Du spiller onsdager utenfor oppsatt tid. Du må ha med deg en spiller som markør + stemplet scorekort som viser at du spiller herredag. Betal før du/dere går ut.
  3. Onsdager passer dessverre ikke: Du spiller på tirsdag, onsdag og torsdag i samme ukenummeret. Du MÅ ha med deg en spiller som markør + stemplet scorekort som viser at du spiller herredag. 

STARTAVGIFT KR 100,- BETALES I KASSA I PROSHOP.
Der får du stemplet ditt scorekort før du spiller :)

Husk at golf er en gentlemanssport!