Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Knøtte-putte-konkurranse

Publisert: 7. august 2017  av Lars Ottem

Det blir putte "turnering" for knøtter lørdag 12. August klokka 10:30 på treningsgreenen.

I forbindelse med åpent klubbmesterskap i putting lørdag ettermiddag lager vi en enklere form for knøttene på formiddagen, klokka 10.30 12. August. Aldersgrense 0 - 12. Ingen påmeldingsavgift.
Vi setter opp en 9 hulls puttebane og satser på at knøttene får spille gjennom den 2 runder.
Dette blir naturligvis ikke seriøs konkurranse, men forhåpentligvis en morsom greie for våre yngste golfere :)
Vi skal nok i hvert fall ordne en is til alle ;)

Påmelding mellom klokka 9:30 og 10:15 på klubbkontoret ved puttinggreen.
Men, send gjerne en beskjed på forhånd, til 97977937 eller birdielars@gmail.com, så vi har en peiling på hvor mange det blir.

Og, for dere som ikke er knøtter og ikke har fått med dere enda at det er putte-turnering lørdag ettermiddag, ta en titt på tidligere nyhet om det her; http://www.borregb.no/nyheter/klubben/424/klubbmesterskap-i-putting

"Turneringskomitè Putting"