Velkommen! Logg inn  eller  opprett en brukerkonto

Turneringer

Matchmesterskapet 2016

I bunnen av siden finner du matchtablåene for damer og herrer for 2016 når de er satt opp (etter kvalifiseringen 18. mai).
Disse blir også hengt opp i påmeldingsrommet , og kan da påføres resultater etterhvert som vi spiller.

Husk at vi spiller matchene med 3/4 spillehandicap.
Vi fordeler slagene slik:
Differansen på spillernes spillehandicap (mottatte slag) regnes ut.
Differansen i slag fordeles deretter på hullene i henhold til hullenes indeks og gis den spiller med høyest spillehandicap (SH).
Eksempel:
Ola har 12 slag som er 9 med 3/4 SH.
Per har 16 slag som blir 12 med 3/4 SH.
Differansen mellom disse er da 3 slag, som gis Per på hullene med indeks 1 til og med 3. På Borre i år er dette hull 2, 5 og 13.

I Borregolfer'n er det et medlemsregister med kontaktinfo, og det samme finner du her om du logger deg på din brukerkonto. Det er normal kotyme at spilleren som står øverst i tablået tar kontakt, men det er begges ansvar å gjøre en avtale og spille matchen innen tidsfristen. Om dette ikke blir gjort kan motspiller i neste runde kreve walk-over, selv om de fleste forsøker å gi litt rom. Men dersom vedkommende for eksempel ikke kan i slutten av sin periode er det urimelig at han/hun kan risikere å måtte gi sin match for at man ikke kan grunnet at andre somler.
Husk dette, og påse at tidsfristene holdes! Om du er den som ikke kan, er det sportslig riktig å gi matchen til motspiller.

Lykke til videre!